Известие

Collapse
No announcement yet.

FUN!!!- Моля Без Коментари!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мъж си купил бутилка шампанско , решил да си я изпие сам и я скрил в казанчето на тоалетната.Легнали си вечерта с благоверната , изчакал той 20 - тина минути и леееко се опитал да я прекрачи за да отиде в тоалетната.Тя разбирайки го погрешно:
    - Недей , скъпи. Детето още не е заспало..
    Почакал той още половин час и опитал пак да я прелази.
    - Недей, детето още е будно!
    След час жената най - после заспала. Той тихичко отива в тоалетната ,взема бутилката , отваря я, и се чува " Бууум ..."
    От детската стая излиза детето и тича в спалнята със сълзи на очи:
    - " Недей,недей!" - сега доволна ли си ?! Tати се самоуби в тоалетната ....

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Един турист се разхожда из гората и както си върви, стига до едно село. Пред селото един мъж копае царевица в градина. Туристът се приближава до него и го пита:
      -Момче, което е това село?
      -Ами това село е Гейско.
      -А защо е кръстено така?
      -О, не знам. Аз съм снаха тука.

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Виетнамец пристига в САЩ и на едно място вижда, че продават "хот-дог".

И тук ядат кучешко - зарадвал се човекът и си поръчал един.

Когато продавачът му го дал, той го разгледал и му го върнал.

Продавачът попитал, какво не е наред.

Ами - ако може да ми направиш сандвич с друга част от тялото на кучето..........

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• БМВ седмица спира на червен светофар и изведнъж се чува силен трясък отзад. Oт колата излизат четирима дебеловрати по метър и сто и гледат – в БМВ-то се е натрясла една колица на около четвърт век, а от нея излиза едно дребно старче.
          -Ей дядка, к'во шe праим сега?
          -Чакайте бе момчета, ето ви телефона на сина ми, звъннете му той всичко ще оправи.
          -К'ъв е синът ти, бе?
          -Той е главен, таковааaa, главен дресьор на делфините.
          Обадили се мутрите и докато чакат изведнъж се появяват два Хамъра. От тях изскочили едни с черни чорапи на главите и става мазало – не е за гледане. Един от тия с чорапите се приближава до старчето и му казва:
          -Абе, тате, колко пъти ти казвам, че не съм главен дресьор на делфините, а главен треньор на тю-ле-ни-те.

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Мдааа, неделите не са това, което бяха. Сега младите си се къпят, когато си поискат
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Разхождат се дядо и внук в мол-а и внучето пита:
              - Дядо ти правил ли си "селфи"?
              - С елфи не съм, синко, само с едно джудже и с оня вампир баба ти....
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Заседнал един кораб в някакви плитчини и докато чакат нещо да се случи, моряците го ударили на яко пиене. Минал се месец така - без никакво развитие и капитанът събрал екипажа за да намерят изход от ситуацията......

- Крайно време е да приключим с тая простотия, казал капитанът - и поради това предлагам да изхвърлим зад борда всичката водка. Така корабът ще олекне и ще отплаваме.....

- E - крайно време беше, обадил се някой.

- Я водолазите да мълчат!

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Служител в голяма софтуерна компания, на име Грег, най-накрая решил да си даде малко почивка, резервирал си яхта до Карибите и се приготвил да се радва на живота, докато... яхтата потънала, а той се озовал изхвърлен на брега на остров без хора, без доставки... нищо... нищо освен банани и кокосови орехи.
                  След около 4 месеца, както си лежал на брега пред него изникнала най-невероятната жена, която бил виждал. Невярвайки на очите си, той попитал:
                  - От къде идваш? Как се озова тук?
                  - Идвам от другата част на острова- отвърнала тя.
                  - Яхтата ми потъна и аз се озовах на тази земя.
                  - Удивително! Но до там е непроходимо. Само да имахме една лодка с гребла...
                  - О, това ли? - казала жената. - Аз направих лодка от материали, които намерих на острова. Греблата са от евкалиптови клони, изплетох дъното от палмови клони, а кърмата и бордовете също са от евкалипт.
                  - O, нe... това е невъзможно - заекнал Грег.
                  - Ти нямаш инструменти. Как го направи?
                  - О, това не беше проблем. На Южната част на острова има един пласт алувиална скала. Открих, че като я нагрея до определена температура в моята пещ тя се топи до ковко и пластично желязо. Използвах го за да си направя необходимите инструменти.
                  Грег я гледал смразен.
                  - Хайде да идем у нас.
                  Грег я последвал изумен, и за малко не паднал, когато видял кей, с каменна пътечка, която водела към едно красиво бунгало, боядисано в синьо и бяло. Когато влезли вътре тя небрежно казала:
                  - Не е нещо особено, но аз го наричам дом. Заповядай седни, искаш ли нещо за пиене?
                  - Не, не, благодаря, вече не мога да понасям кокосовото мляко...
                  - Става въпрос не за кокосово мляко, а за Пина Колада?
                  Опитвайки се да прикрие нарастващото си учудване, Грег приел и те седнали на канапето да поговорят. След като споделили своите истории, жената казала:
                  - Мисля да си облека нещо по-удобно. Ако искаш иди да вземеш душ и да се обръснеш, нагоре по стълбите има самобръсначка.
                  Без да попита каквото и да било, Грег влязъл в банята. Там в кабината намерил самобръсначка с дръжка от кост. Две наточени миди били хванати за въртящ механизъм.
                  - Майчице, тази жена е възхитителна - унесъл се в мисли той. - Какво ли следва?
                  Когато слязъл при нея, тя седяла облечена само с лозови листа, разположени стратегически и ухаещи на гардении. Поканила го да седне при нея на канапето.
                  - Кажи ми - казала тя и се приплъзнала към него - бяхме тук за доста дълго време. Ти си бил самотен. Мисля си, че сега има нещо, което много би искал да направиш... нали се сещаш... - тя го погледнала право в очите.
                  Грег не могъл да повярва на ушите си:
                  - Искаш да кажеш... - преглътнал въодушевено... искаш да кажеш, че мога да си проверя mail-a!?!
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• и докато сме на тази тематика...

Народни поверия:
                    -Ако видите системния администратор, да спи в 4 часа през нощта, значи или са го уволнили, или сървъра е на ремонт.
                    -Ако системния администратор не спи в 4 часа през нощта, значи са го оправили най-накрая сървъра.
                    -Ако системния администратор най-накрая отговаря на съобщението ти, провери дали не си влязъл от профила на сестра си, която е супер секси.
                    -Ако системния администратор е избръснат, значи търси нова работа.
                    -Ако системния администратор е изкъпан и не понамирисва, значи вече не е системен администратор.
                    -За системния администратор, "работен ден като останалите", ще рече 22 часа взиране в монитора и писане на скриптове, обилно полято с 14 кафета, 3 кутии цигари, 6 Коли, 7 Сникърса и три почивки за тоалетна... Ако е отдаден на работата си - ще използва една от изпитите бутилки Кола.
                    145, 1.6 boxer
                    156, 2.4 JTD - ex
                    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                      Народни поверия:
                      .....
                      Ауууу грубо е това Пачо

Две съседки си говорят, едната :
                      - Абре ,Миме ти като запереш и то слънце, пък аз... я дъжд ,я мъгла. А Мимето и отговаря :
                      -Аз като реша да пера го гледам на моя. Ако е у левио крачол, значи ше е мъгливо, ако е у деснио, ще е ясно.
                      А първата пак пита:
                      -Ами ако е на горе?
                      Мимето:
                      -Ааааааааааа, коги е нагоре, Мимето не пере

Comment

и докато сме на тази тематика...

Народни поверия:
                        ....
                        -Ако системния администратор е избръснат, значи търси нова работа.
                        -Ако системния администратор е изкъпан и не понамирисва, значи вече не е системен администратор.
                        ....
                        .
                        Потвърждавам, с очите си го видях кат на съкратиха барабар със системния.Чак тогава разбрахме че не е талибан а симпатяга....
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                          Ауууу грубо е това Пачо ...
                          Е добре де, за да не ми се сърдиш..

Един програмист влиза вечерта в бара и вижда колегата си на една маса, а пред него купчина празни бутилки от уиски. Пита го:
                          – Какво се е случило, колега?
                          – И-з-т-ри-вам о-пера-тив-ната па-мет!

Жена на програмист казва на мъжа си:
                          – Скъпи, искам да имаме дете!
                          – Добре, лягай, сега ще го инсталираме!

Първи урок по английски. Учителката:
                          – Кой от вас, деца, знае английската азбука?
                          Син на програмист:
                          – Аз!
                          – Добре, казвай сега подред.
                          – Q, W, E, R, T, Y …
                          Last edited by pa4ito; d.m.y г., 23:11.
                          145, 1.6 boxer
                          156, 2.4 JTD - ex
                          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Влиза дама на средна възраст в публичен дом за жени....

Разглежда тарифите и се спира на най-ниската - 20 евра.

След малко и довеждат хилав блед момък с набола брадица с много изтормозен външен вид.

Дамата се възмущава и пита:

- Бе какъв е тоя хърбел дето ми предлагате? Той сигурно е програмист.

- Е, госпожо, та вие за 20 евро нали не си мислите, че ще ви предложим шофьор?

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• хммм, удър под кръста а ...

Тираджия, металист и програмист решили да се надпиват с бира.
                              Пили каквото пили, тираджията се отказал. Програмиста и металиста продължили, ама в един момента се оказало, че и двамата не могат повече, но са изпили по равно.
                              Металиста се напънал, изревал "МЕТАЛ ФОРЕВЪР" и гаврътнал още една халба. Той погледнал към програмиста с усмивка, доволен от победата си, и казал:
                              – Ами сега?
                              Програмиста отговорил:
                              – Сега включвам виртуалния стомах. Барман, дай още една каса!

Кошмар за програмиста:
                              Двете любими играчки – компютъра и гаджето да си играят една с друга.

Дете на програмист – първокласник, първи учебен ден. Учителката им обяснява:
                              – Ако някой иска нещо да каже или да попита, да вдигне ръка.
                              Хлапето веднага вдига ръка. Учителката:
                              – Да, какво има?
                              – А, нищо, просто проверявам как работи системата.

Питат един програмист:
                              – Какво друго обичаш, освен жени и компютри?
                              – Момичета и калкулатори.
                              145, 1.6 boxer
                              156, 2.4 JTD - ex
                              Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Е добре де, за да не ми се сърдиш..

– Q, W, E, R, T, Y …

Е как да ти се сърдя бе Пачи

Comment

Working...
                                X